Unboxing: Scale 75 War Front Waffen SS Camo II

Scale 75 heeft geluisterd naar de vele vragen die ze hebben gekregen om ook kleuren te ontwikkelen voor historische modelbouw en ze zijn begonnen met hun Scale 75 War Front serie. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor modelbouwers die zich richten op miniaturen met als onderwerp de Tweede Wereldoorlog (WWII).

Scale 75 War Front serie
Scale 75 War Front serie

Scale 75 War Front Waffen SS Camo II

Voor de gelegenheid hebben wij de set SSE-024 uitgepakt en bekeken wat er in zit. Zoals altijd bij Scale 75 is de kleurrijke verpakking verzorgd en straalt duidelijk uit welke kleuren zich in de verpakking bevinden. Het grote figuur op de voorzijde laat een figuur zien in Oak Leaf B camouflage patroon en wordt in de handleiding ook verder toegelicht.

Op de achterzijde is door middel van een “doorkijkje” in de doos te kijken en zie je de 8 verschillende kleuren verf in de diverse 17ml potjes zitten. Boven ieder potje staat een kleurbolletje waaronder de naam van de kleur geprint is.

Daarnaast zijn er een aantal camouflage patronen getoond die als inspiratie kunnen dienen.

Scale 75 War Front achterzijde verpakking
Scale 75 War Front achterzijde verpakking

Inhoud War Front Waffen SS Camo II

In de verpakking zitten de volgende producten:

  • SS Camo Gray: een bruin grijze tint
  • SS Camo Red Brown: een roodbruine tint, bijna Beasty Brown
  • SS Camo Dark Brown: deze donkerbruine tint, ziet er ook wel uit als Scorched Brown
  • SS Camo Golden Brown: een oranje-oker tint
  • SS Camo Italian Green: camouflage groen-bruine tint
  • SS Camo Yellow Sand: een woestijn zandkleurige tint
  • SS Camo Top Lights: een licht bruine high light tint
  • SS Camo Top Shadows: een donker antraciet-grijze tint
  • Stap-voor-stap handleiding met verschillende technieken
Scale 75 War Front inhoud verpakking
Scale 75 War Front inhoud verpakking

Scale 75 verf

Scale 75 staat al jaren bekend om zijn super matte acrylverf module. De oogdruppelpotjes verf bevatten 17ml verf die eenvoudig met water verdund kan worden en zowel met het penseel als met een airbrush gebruikt kan worden. Het is wel aan te bevelen om Agitator Ballen te gebruiken bij de Scale 75 verven omdat ze goed geschud moeten worden om het pigment te verdelen in het medium.

Scale 75 War Front pot
Scale 75 War Front pot

Scale 75 War Front Waffen SS Camo II Stap-voor-stap handleiding

De stap-voor-stap handleiding laat met een aantal foto’s en aanwijzingen zien hoe de figuur op de voorzijde van de doos geschilderd kan worden. Er staan kleuraanwijzingen en technieken bij. Op deze manier heb je wat houvast als je wilt beginnen aan het schilderen van een historisch figuur. Ook is op deze handleiding een overzicht van diverse camouflagepatronen te vinden.

Scale 75 War Front handleiding
Scale 75 War Front handleiding

Ben je ook benieuwd naar de diverse Scale 75 War Front sets neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.