Scale Model Challenge 2014 en wat er aan vooraf ging!

Nadat we in 2013 voor het eerst hadden deelgenomen aan de Scale Model Challenge in Veldhoven, wilden we onze stand voor 2014 wat uitbreiden en beter toegankelijk maken. Na mijn ervaringen met het deelnemen aan beurzen bij mijn vorige werkgever hebben we ervoor gekozen om een Tegometall wandstelling te gaan gebruiken.

De zwarte wandstelling

Na flink wat zoekwerk wisten we een kleine wandstelling op de kop te tikken waardoor er “jongensdroom” werkelijk werd. Het mooie zwarte karakter en de fantastisch lichtgevende signing boven aan waren perfect voor wat we voor ogen hadden.

SMC 2014 Kale wandstelling
SMC 2014 Kale wandstelling

Signing ontwerp

De mooie lichtgevende balken moesten natuurlijk voorzien worden van een goede signing en tegelijkertijd niet te alle aandacht wegtrekken. Zo hebben we diverse ontwerpen gemaakt, maar zijn we uiteindelijk voor de zwarte variant gegaan.

Matte of glanzende stickers
Matte of glanzende stickers?

Producten arrangeren in de wandstelling

Nadat de keuze voor de benaming was gemaakt kon begonnen worden met het arrangeren van de producten in de stellingen. Dat is vooral een flinke klus in passen en meten en zorgen dat het er netjes uitziet (van dichtbij, maar ook op afstand). We zijn weliswaar geen etaleurs, maar we boekten al snel resultaat.

De dag is aangebroken!

Op zondag 12 oktober zijn we in alle vroegte in Veldhoven begonnen met het invullen van de stellingen die we dag ervoor hadden opgebouwd. Alles werd netjes uitgeladen uit de wagens en klaargezet om ingehangen te worden.

SMC 2014 - smorgens voordat de beurs opengaat
SMC 2014 – smorgens voordat de beurs opengaat

Scale Model Challenge 2014 in volle gang!

We hebben er met 5 mensen hard aan gewerkt, maar 5 minuten voordat de beurs daadwerkelijk geopend wordt zijn we klaar en kunnen we trots zijn op het resultaat! We laten graag zien wat we in ons assortiment hebben en maken praatjes met veel bestaande en nieuwe klanten! Op naar SMC 2015!

De complete stand voordat de beurs open is
De complete stand voordat de beurs open is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.