Floating Pagoda – twee opties in 3D visual

Het werken in een 3D tekenprogramma maakt het wat makkelijker om verschillende opties visueel te testen. Na de schetsen op 2 post-it velletjes leek het me wel verstandig om te kijken hoe het eruit zou kunnen zien in 3D. Vooral ook hoe we praktisch het een en ander uit zouden kunnen voeren.

Constructie met waterval

In de constructie met de waterval zouden we kunnen kiezen voor bijvoorbeeld een holle perspex buis waarop de gehele constructie rust. Deze buis zou ergens net uit het midden van het diorama uit moeten komen, zodat het lijkt alsof er water door een groot gat in het eiland naar beneden valt.

Constructie met kettingen

In de constructie met de kettingen zouden een drietal “zware” vast gelaste kettingen het diorama moeten kunnen dragen. Deze staan dan strak gespannen, omdat het eiland natuurlijk naar boven wil en de kettingen houden hem juist aan de grond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.