Floating Pagoda – constructie schetsen

Als je eenmaal aan een project begonnen bent is het moeilijk om het neer te leggen, al is het soms belangrijk om eerst alles goed uit te denken voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat. Zo breek ik de laatste dagen mijn hoofd over de “zwevende” constructie.

Constructie in een waterval verwerken

Ik kreeg de tip om deze constructie weg te werken in een waterval. Ik ben echter bang dat de hele constructie die erboven op komt te staan met alle gebouwen, bergen en metalen figuren veel te zwaar wordt, tenzij de “waterval” zo dik wordt dat het ook niet meer “subtiel” is.

Floating Pagoda constructie wegwerken in de waterval
Floating Pagoda constructie wegwerken in de waterval

Constructie verwerken in kettingen

Een andere manier die ik zelf ook wel interessant vindt is het verwerken van de constructie in vast gelaste kettingen die als het ware het eiland op zijn plek proberen te houden. Deze kettingen zouden dan eventueel compleet roestig op verschillende plekken in de grond verankerd kunnen worden.

Floating Pagoda constructie verwerken door zware kettingen te lassen.
Floating Pagoda constructie verwerken door zware kettingen te lassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.