Sanctuary omgeving ontwerpen

Het ontwerpen en maken van de omgeving van de Sanctuary valt niet echt mee. De originele tekening geeft hierbij niet heel veel houvast. Ik wil zelf graag met Magic Water en Vallejo Water Effects aan de slag.

De Sanctuary bevindt zich in mijn diorama in een afgezonderd deel van een bergpas dat omringd wordt door water en de berg. Links een klein riviertje dat uitkomt op een rivierbedding d.m.v. een waterval. Het is een overstapplaats met twee aanlegsteigers, waarmee de reizigers over kunnen stappen van de ene naar de andere boot.

Ik heb maar een schets gemaakt van papier, maar ik zag al snel dat het op de foto niet direct duidelijk werd.

SanctuaryOmgeving Daarom heb ik mijn Photoshop skills weer opgepoetst en wat kleur aangebracht zodat het misschien wat duidelijker wordt. Iemand nog ideeën?SanctuaryOmgevingschets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.