Sanctuary Drybrushing

Na de eerste laag verf met Aleene’s Burnt Umber is het tijd voor een drybrush laag. Dit zorgt ervoor dat de houtnerf die met potlood aangebracht is in het styrodur duidelijker zichtbaar is. Ik heb hiervoor Aleene’s Yellow Ochre gebruikt en geeft precies de goede kleur voor het hout. Het Aleene’s pigment is fijn genoeg en voldoende aanwezig voor een goede dekking en drybrush. Sommige andere goedkopere acrylverven bestaan vooral uit water/medium en veel minder pigment. De eerste laag is nu klaar… volgende stap wordt het weatheren.

SanctuaryDrybrush

Ik wil eens kijken of ik het geheel in een winters landschap kan gaan plaatsen en denk dat ik het geel achter de ramen ga vervangen door ijsblauw. Dat geeft een wat koeler geheel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.