Elvish Sanctuary

Tijdens de terrein-maken-workshop van Gerard Boom, hebben we een aantal basistechnieken voor het werken met Styrodur geleerd die ik later nog wat zal toelichten. Nu zal ik het vooral hebben over het begin van mijn project: Elvish Sanctuary (naar wat later bleek een schets en 3D-visual van Roberto Fernández Castro. Een ontwerper die geweldige Fantasy-gerelateerde ontwerpen maakt.

Santuary(1)

Ik ben begonnen met het uittekenen van de plattegrond op een schetspapier en ben vervolgens aan de slag gegaan met de verschillende lagen van het gebouw. Te beginnen met de façade dat een van de kenmerkende onderdelen van het gebouw zal vormen. Om de steunberen allemaal dezelfde vorm te laten hebben, hebben we een brede variant gemaakt en deze daarna met een stryodursnijder in smalle “plakken” gesneden. Daarna geduldig netjes met een scherp potlood de houtnerven in het stryodur aangebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.