Weerwolven van Wakkerdam

De weerwolven van Wakkerdam is een leuk spel voor grote groepen mensen. Het is ook het spel dat tijdens onze familieweekenden vaak gespeeld wordt en ik samen met nog wat anderen graag het verhaal van Wakkerdam keer op keer vertel.

Ieder jaar wordt er tijdens het familieweekend een wisseltrofee uitgereikt aan degene die iets speciaals heeft meegemaakt in de familie. Afgelopen jaar zijn we getrouwd en als nieuw lid van de familie was het aan mij de eer om dit jaar de trofee te ontvangen.

Deze trofee wordt ieder jaar door de ontvanger gepimpt. Ik wilde er een eigen touch aan geven door een van de Weerwolven van Wakkerdam aan de trofee toe te voegen.

Ik heb hiervoor een van de Lego-poppetjes in de vorm van een Weerwolf genomen, samen met wat van de materialen die ik verkoop in mijn Scenery Workshop webshop.

Ik heb op de base zand aangebracht, die van een bruine wash voorzien en gedrybrushed met Ushabti Bone. Daana heb ik een verwijsbord gemaakt met daarop Wakkerdam, heb deze ook gedrybrushed en vervolgens voorzien van een laag Vallejo Gloss Varnish zodat deze beter past bij het Lego figuurtje.

Ben er zelf happy mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.