Cobblestone walls… over stenen muurtjes

Het hoogte verschil in mijn diorama, maakt het spannend qua compositie, maar geeft ook wat uitdagingen om het een en ander weg te werken. De 2 cm. hoogte van het Styrodur is perfect voor de verhouding van de miniatures, maar moet natuurlijk wel geloofwaardig opgelost worden.

Ik heb uiteindelijk gekozen voor de zogenaamde cobblestone walls. Je kunt hiervoor iedere kleine kiezelsoort gebruiken. De gemiddelde Blokker, Xenos of ieder willekeurig tuincentrum kan je hier aan helpen. Na de stenen gewassen te hebben, kon ik beginnen met het vastlijmen. PVA lijm doet zijn best hier en zal later transparant opdrogen.

Nu alleen nog de vraag of ik straks het geheel nog zal grondverven met een spuitbus of dat ik direct mijn verf zal aanbrengen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.