Stratenmaker en landschapsarchitect van Morr

Het vormen van het landschap is begonnen. Met een afbreekmesje ben ik voorzichtig begonnen met het afronden van de harde hoeken van het styrodur. Het pad dat de hoogste heuvel op leid mag natuurlijk ook niet ontbreken. De steile hoogteverschillen zullen later opgevangen worden door kleine muurtjes die gevormd zijn uit zwerfstenen.

Daarna ben ik bezig geweest met het vormgeven en plaatsen van de gebouwen in mijn Garden of Morr. Daarbij heb ik ook de bestrating aangebracht in het styrodur. Dit heb ik gedaan door met een balpen de contouren van de stenen uit te tekenen. Nu maar hopen dat het met het schilderen nog steeds duidelijk te zien is.

Even wat sfeer plaatjes!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.