Fase 2 – Styrodur!

Het heeft even geduurd, maar ik heb het dan toch eindelijk gevonden: Styrodur ook wel XPS of EPS genoemd. Hard isolatie schuim dat eenvoudig te bewerken is, gewoon met een afbreek mesje of met gloeidraad de eerste vorm snijden en daarna met schuurpapier verder bewerken.

De twee ontwerpen die ik heb gepost op het Carpe Noctem forum zijn door velen goed ontvangen en heb nog leuke feedback gekregen om het een en ander wat aan te scherpen.

Dus vandaag maar aan het snijden gegaan. Zie hieronder het resultaat. De eerste ruwe vormen zijn al duidelijk zichtbaar en de hoogte verschillen maken het geheel wel spannender.

Dit levert ook al mooie perspectiefbeelden op!

 

Doordat ik design 1 en design 2 wil combineren heb ik ervoor gekozen om de crypte uit design 2 toch onder het mausoleum te laten terug komen. Het is echter de bedoeling dat de Undead niet vauit het ravijn naar de oppervlakte kruipen, maar dat ze zichzelf uit de grond naar buiten hebben gegraven en zo het kerkhof op stromen vanuit de crypte! Dat wordt nog een hele uitdaging, maar we gaan ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.