En er was licht!

Het maken van de crypte heeft me op een ander belangrijk punt gebracht. In de vitrine wordt alles verlicht door een lamp die in het midden boven de scene hangt. Nu is het zo dat ik een dubbele laag aan wil brengen, om een doorkijk in de crypte te krijgen. Alleen… mja… daar beneden komt heel weinig licht. Op zich naar licht dus!

Een tijdje geleden heb ik in een modelspoorbouw zaak een set gekocht om vuur te simuleren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een module waarop 7 lampjes aangesloten kunnen worden. Deze lampje zullen om beurten harder en zachter gaan branden, waardoor het een “flikkerend” vlam effect zal hebben.

Dit effect zou niet misstaan in de crypte en in de verschillende mausoleums, testen dan maar of het echt kan gaan werken! En jawel hoor! Het heeft de test doorstaan… nu kan ik dan echt beginnen aan de crypte.

Hieronder een kleine animatie van het effect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.