Eerste verfijningen…

De harde randen van het styrodur heb ik eergisteren al afgerond met het afbreekmesje, maar vandaag heb ik met grof schuurpapier de rest weggeschuurd. Dat is een van de vele voordelen van het gebruik van styrodur boven bijvoorbeeld standaard piepschuim. Styrodur is goed te schuren en daardoor eenvoudig organische vormen te maken, zoals bijvoorbeeld hier de heuvels.

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met het intekenen van het metselwerk in de crypte met balpen. In de hoop dat het netzoals het straatwerk op de binnenplaats later nadat het geschilderd is, nog steeds goed te onderscheiden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.