De crypte “uitgraven”

Sneller dan verwacht heb ik de crypte “uitgegraven”. Hiervoor ben ik begonnen met het ontwerp op deĀ onderste te tekenen om vervolgens deze in de volgende twee lagen te kopieren. Ik was alleen iets te enthousiast in het wegsnijden van het gehele blok waar mijn sarcofaag komt te staan, dus moest ik het uitgesneden stuk styrodur weer door de midden snijden om het terug te kunnen leggen.

Ik heb voor de verhoudingen, maar wat Orcs erbij gezet, altijd handig om de afmetingen te checken… later gaat het daar natuurlijk krioelen met Zombies šŸ™‚ die net door de Necromancer tot leven gewekt zijn.

Het schilderen en afwerken van de crypte zal ik moeten doen voordat ik de bovenzijde af ga werken. Anders kom ik er met geen mogelijkheid meer bij straks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.